Sarina Bremekamp

Samen met mijn man en 2 kinderen zijn wij in 2015 in Kedichem komen wonen. Een idylisch dorpje langs de rivier de Linge. Het is niet alleen een prachtige omgeving om te wonen, maar ook om je te laten inspireren door de natuur en de rust. Naast Sylot Studio werk ik 5 dagen in de week op het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam.

Met liefde en aandacht besteed ik mijn vrije uurtjes aan het maken van meubels. Een vaardigheid die ik heb mogen leren op de vakopleiding van het Hout en Meubilerings College in Rotterdam (HMC NEXT). Ik hou van mooie, kwalitatieve meubels geïnspireerd door Scandinavisch design.

 

 

Lars Bremekamp

Sylot studio is een mix van passie, hobby en liefde voor toffe producten maken. Ik hou van mooie materialen en een goed verhaal erachter. Ik ben altijd in voor iets nieuws op professioneel gebied en hou van avontuur in de Land Rover, op de motor of in de sneeuw, waar ik regelmatig te vinden ben.

Sarina is vooral van de details en de afwerking en ik ben meer van het grovere en zware werk, een goede combinatie dus.

Als directeur van een praktijkschool werk ik 5 dagen in de week, dat betekent dat ik alleen in de weekenden en avonduren in Sylot Studio te vinden ben.